Muziekpraktijk Stadshagen
Écht muziekles krijg je in het Fluithuis!

In het FluitHuis in Stadshagen krijg je privéles in dwarsfluit, hoorn én trompet!   

Mirjam Slats geeft dwarsfluitles in het FluitHuis.

Mirjam Slats is oprichter van FluitHuis en studeerde bachelor en master dwarsfluit bij Jorge Caryevschi aan het Conservatorium Zwolle. Daarnaast is ze afgestudeerd als docent Muziek (Schoolmuziek) aan hetzelfde conservatorium. 

Naast haar werk als vakleerkracht muziek in het basisonderwijs is ze docent muziek aan de Pabo van Stenden in Leeuwarden. Daarnaast heeft Mirjam veel ervaring in het geven van privéles dwarsfluit, onder andere als fluitdocent aan het conservatorium Zwolle. 

Mirjam is zelf nog regelmatig actief in "Musica Michaelis" en in fluittrio "Brieszk". Mirjam beschikt naast de gewone dwarsfluit en de piccolo over een alt-, bas- en contrabasfluit. 

Jonne Kleinjan geeft trompetles in het FluitHuis. 

Kijk op www.jonnekleinjan.com voor meer informatie.

Albert Dam geeft hoornles in het FluitHuis

Albert Dam studeerde bachelor en master Hoorn aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Oldrich Milek en Jasper de Waal. Hij ontving masterclasses van o.a. Herman Jeurissen, Jacob Slagter, Hermann Baumann, Frødis Ree Wekre, Jiří Havlík, Jindřich Petráš, Zdeněk Divoký en jazzhoornist Arkady Shilkloper. Naast zijn hoornstudie behaalde hij in Zwolle zijn diploma Schoolmuziek.  

Als uitvoerend hoornist maakt Albert deel uit van het begeleidingsorkest “Ensemble Conservatoire" en "Musica Michaelis". Tevens deed hij orkestervaring op in Residentieorkest. Naast het hoornspelen is hij docent muziek aan het Meander College is hij dirigent van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel